Kaymakam Sarı’ya veda yemeği

Kaymakam Sarı’ya veda yemeği

Kilis'in Elbeyli İlçe Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı'nın tayini çıkması nedeniyle bir veda yemeği verildi.

Kilis'in Elbeyli İlçe Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı'nın tayini çıkması nedeniyle bir veda yemeği verildi.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek, Kaymakam Gülhani Ozan Sarı ile 2 yıl boyuncu uyum içerisinde çalıştıklarını ifade ederek, "Kaymakamız göreve Başladığımızda sınırımızda sıkıntılar vardı. DEAŞ terör örgütünün saldırıları başlamıştı. Hem ilimize hemte Elbeyli ilçesine roketler düşüyordu. Fırat Kalkanı Harekatı ile bu saldırılar son buldu. Kaymakamımızın bu süreçte yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Gösterdiği devlet adamı duruşuyla bizlere örnek olmuştur. Yolunuz açık olsun" dedi.

Elbeyli Kaymakamı Sarı ise Görev yaptığı 2 yıllık dönem boyunca Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, "Bu Görev yaptığım süreçte Kilis ve Elbeyli ilçesinde sıkıntılı bir dönem geçti. Terör örgütü DEAŞ tarafından ilçemize ve ilimize saldırılar gerçekleştirildi. İlk göreve başladığım gün Astsubay Yalçın Nane şehit edilmişti. Böyle bir atmosferde göreve başladım. Daha sonrası süreçte 15 Temmuz hain darbe girişimine maruz kaldık. Darbecilerin bir çoğu Elbeyli sınır hattında görev yapıyordu. 24 Ağustos tarihinde başlayan Fırat Kalkanı Harekatı ülkemiz, ilimiz ve ilçemiz için çok önemliydi. Fırat Kalkanında birebir tanıdığım 20 şehit var. Fırat Kalkanında şehit olan 69 şehidin 60'ını aziz naaşlarını almak ceset torbalarına koyup ilk dualarını etmek bana nasip oldu. Bunun da çok az kaymakamın yaşayacağı bir duygudur. Tanıdığım ve tanımadığım bütün şehitlere Allahtan rahmet diliyorum. Bu zor günlerde benim yanımda olduğunuz için ülkemizin yanında olduğunuz için teşekkür ediyorum. Bu zor zaman diliminde ülkemizin ve milletimizin için çalıştık. Belki enerjimizin yüzde 10'unu köylerimize verebildim. Ama 100 yıllık zaman diliminde böyle olaylar olur. Oda bana denk geldi. Herkes hakkını helal etsin" diye konuştu.

Daha sonar Kaymakamlık çalışanları, Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek ile Dost Kardeşler Halı Yönetim Kurulu Başkanı ve Güneydoğu Halı İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan tarafından Kaymakam Gülhani Ozan Sarı'ya çeşitli hediyeler verildi.

Kaymakam Gülhani Ozan Sarı, İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Erzurum'un Eleşkirt İlçesine atandı.

Kaymakam Sarı’ya veda yemeği

Kaymakam Sarı’ya veda yemeği

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.