Kayseri Serbest Bölge Müdürü Reşat Çeçen Melikgazi’de

Kayseri Serbest Bölge Müdürü Reşat Çeçen Melikgazi’de

Kayseri Serbest Bölge Müdürlüğüne yeni atanan Reşat Çeçen, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti.

Kayseri Serbest Bölge Müdürlüğüne yeni atanan Reşat Çeçen, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti.

Kayseri Serbest Bölgesinde yer alan firmaların ekonomiye büyük bir gelir sağladıklarını ve ayrıca önemli ölçüde istihdam sağladıklarını belirten Kayseri Serbest Bölge Müdürü Reşat Çeçen, "Kayseri Serbest Bölgesinde yer alan üretim tesisleri büyük ölçüde sanayi malları üretmektedir. Yerli sermaye üretimi olduğu gibi yabancı ortaklı ve sadece yabancı sermayelerde yer almaktadır. Dolayısı ile tercih edilen bir serbest bölgedir. Gelecek vaad eden ve önü açık bir ekonomik bölge olup belediye yatırım ve hizmetleri ile adeta cazibe merkezi haline gelmiştir. Yeni atanan bir bölge müdürü olarak Kayserimize daha büyük bir ekonomik gelir sağlamak amacı ile yapacağımız çalışmaları kamuoyuna anlatmak, destek bulmak ve yatırımcılara öncülük etmek amacı ile her türlü çalışmaya hazırız" dedi.

Kayseri ilinin yatırıma ve teşvikler sayesinde üretime açık bir şehir olduğunu özellikle Cumhurbaşkanımızın dış seyahatleri ile dünya devi büyük şirketlerin ilgi odağı hale geldiğini ve markaja alındığını ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Serbest Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Büyükkılıç, Kayseri Serbest Bölgesinde şu anda 100 den fazla şirketin üretim de bulunduğunu ve 2017 yılı içerisinde boş arsanın metrekaresinin emsallerine göre en düşük bedelli olduğunu söyledi.

İhracat yaparak ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını kaydeden Başkan Büyükkılıç, özellikle hem ulaşım hem enerji, hem de işgücü potansiyeli açısından Kayseri Serbest Bölgesinin yabancı yatırımcıların gözdesi olduğunu sözlerine ekledi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.