Kayserigaz’dan katlı alt geçit çalışmalarına destek

Kayserigaz’dan katlı alt geçit çalışmalarına destek

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını başlattığı Mustafa Kemal Paşa Bulvarı katlı alt geçit yol yapım çalışmalarının yapılabilmesi...

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını başlattığı Mustafa Kemal Paşa Bulvarı katlı alt geçit yol yapım çalışmalarının yapılabilmesi için Kayserigaz tarafından Kayseri'yi besleyen ana boru hattı durumunda bulunan 16" çelik doğalgaz hattı ve 12" çelik doğalgaz hattı alternatif güzergâha taşındı. Taşıma işlemi gaz kesintisi yapılmadan, kısa bir süre içinde başarılı bir operasyonla devreye alındı.

Kayserigaz'ın Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Mustafa Kemal Paşa Bulvarı katlı alt geçit çalışmaları proje toplantıları neticesinde güvenlik öncelikleri, dağıtımı yapılacak gaz hacmi ve gaz basıncı göz önünde bulundurularak tasarımlar yapıldı ve projeler hazırlandı. Kayserigaz, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı katlı alt geçit yol yapım çalışmaları projesi kapsamında, 2 bin 200 metre çelik doğalgaz hattını ve yer üstü vana gruplarını alternatif güzergâhlara taşındı. Güzergâh değişikliğinin yaşandığı mahallelerde gazsız kalan bir tek abone olmadan proje tamamlandı.

Kayserigaz çalışmalar sırasında doğrudan operasyonların sürdüğü Fatih Mahallesi, Sahabiye Mahallesi, Serçeönü Mahallesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Kılıçaslan Mahallesi, Hunat Mahallesi, Seyitgazi Mahallesi, Gültepe Mahallesi, Köşk Mahallesi ve Kayseri Forum Alışveriş Merkezi'nde gaz kesintisi yapmadan, 48 saat gibi kısa bir sürede operasyonu sorunsuz bir şekilde tamamladı.

Çalışmalar esnasında Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Melikgazi Belediyesi ile Kayserigaz arasında başarılı bir koordinasyon sağlandı. Kayserigaz yetkilileri çalışmalar sebebi ile trafikte yaşanan kısa süreli aksamalara gösterdikleri anlayıştan dolayı Kayseri halkına, teşekkürlerini sunduklarını belirttiler.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.