Kazada ölen Malkaralı gence gözü yaşlı veda

Kazada ölen Malkaralı gence gözü yaşlı veda

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren 20 yaşındaki Fatih Kuşan, çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreniyle...

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren 20 yaşındaki Fatih Kuşan, çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreniyle gözyaşları arasında toprağa verildi.

Askerlik işlemleri için il merkezine giden Fatih Kuşan, Kasım ayında askere gitmeye hazırlanıyordu. Askerden geldikten sonra da iş yeri açmayı hedefliyordu. Genç Fatih, kullandığı otomobil ile dönüş yolunda önünde seyreden kamyona, benzinliğe saptığı esnada arkadan çarptı. Feci kazada yaşamını yitiren Fatih Kuşan'ın acı haberi, ailesi ve sevenlerini hüzne boğdu.

Kuşan için Malkara Zülfikarağa Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene katılan çok sayıda kişi, hüzne ortak oldu. Baba Recep Kuşan, oğlunun tabutuna sarılarak, "Bu sana hiç yakışmadı oğlum, canım oğlum biz sensiz ne yaparız" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Genç Fatih'in acılı annesi de ayakta durmakta güçlük çekti, gözyaşı döktü.

Fatih Kuşan'ın cenazesi, öğle namazının ardından binlerce vatandaşın katılımıyla okunan dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kazada ölen Malkaralı gence gözü yaşlı veda

Kazada ölen Malkaralı gence gözü yaşlı veda

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.