Keban Bayındır Köyü

Keban Bayındır Köyü

Bayındır Köyü haberleri, Keban Bayındır köyü güncel son dakika gelişmeleri, Bayındır köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Elazığ Köyleri Arasında yer alan Bayındır köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Keban Bayındır Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bayındır Köyü son dakika gelişmeleri, Bayındır Köyü ne özgü yemekler, Keban Bayındır Köyü nün tarihi, Bayındır Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bayındır Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Bayındır Köyü, Elazığ ilinin Keban ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bayındır Köyü Resimleri ve Bayındır Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Keban Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Keban Elazığ Arası Kaç Km? Keban Hava Durumu? Elazığ Köyleri ve Keban Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Elazığlı iseniz Elazığ Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Elazığlı Ünlüler arasında Keban Bayındır Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Keban Doğumlu Ünlüler Kimler?

Bayındır, Elâzığ ilinin Keban ilçesine bağlı bir köydür. 

Elazığ iline 62 km, Keban ilçesine 11 km uzaklıktadır.
Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.