Keban Büklümlü Köyü

Keban Büklümlü Köyü

Büklümlü Köyü haberleri, Keban Büklümlü köyü güncel son dakika gelişmeleri, Büklümlü köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Elazığ Köyleri Arasında yer alan Büklümlü köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Keban Büklümlü Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Büklümlü Köyü son dakika gelişmeleri, Büklümlü Köyü ne özgü yemekler, Keban Büklümlü Köyü nün tarihi, Büklümlü Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Büklümlü Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Büklümlü Köyü, Elazığ ilinin Keban ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Büklümlü Köyü Resimleri ve Büklümlü Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Keban Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Keban Elazığ Arası Kaç Km? Keban Hava Durumu? Elazığ Köyleri ve Keban Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Elazığlı iseniz Elazığ Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Elazığlı Ünlüler arasında Keban Büklümlü Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Keban Doğumlu Ünlüler Kimler?

Büklümlü, Elâzığ ilinin Keban ilçesine bağlı bir köydür. 

Köyün tarihi çok eskilere dayanmaktadır.Köyün eski ismi çevrede(Karkit) olarak bilinir.
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Hayvancılığa çok müsait bir köy olmasına rağmen köy ahalisi tembeldir ve köyde tek bir hayvan bile yoktur. Bide en işe yaramaz kişidir : Orhan sevinç

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum