Keban Üçpınar Köyü

Keban Üçpınar Köyü

ÜçpınarKöyü haberleri, Keban Üçpınarköyü güncel son dakika gelişmeleri, Üçpınarköyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Elazığ Köyleri Arasında yer alan Üçpınarköyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Keban Üçpınar Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Üçpınar Köyü son dakika gelişmeleri, Üçpınar Köyü ne özgü yemekler, Keban Üçpınar Köyü nün tarihi, Üçpınar Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Üçpınar Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Üçpınar Köyü, Elazığ ilinin Keban ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Üçpınar Köyü Resimleri ve Üçpınar Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Keban Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Keban Elazığ Arası Kaç Km? Keban Hava Durumu? Elazığ Köyleri ve Keban Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Elazığlı iseniz Elazığ Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Elazığlı Ünlüler arasında Keban Üçpınar Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Keban Doğumlu Ünlüler Kimler?

Üçpınar, Elâzığ ilinin Keban ilçesine bağlı bir köydür. 

Köyün geçmişi 200 lü yıllar da bakı ale adında bir şahısın bu bölgeye kapak atmasıyla başlar.baki ale evlenir ve çoğalır , bölgede uzun süre bir barış havası vardır bakı alenin torunları bölgede uzun bir müddet barış içinde yaşamışlardır. her geçen gün köyün nüfusu artmaktadır.Köylülerin şu anki geçim kaynağı bağcılık sebze meyve üretimi ve hayvancılık üzerinedir. Toplasanız köyde 5 hayvan bulamazsınız.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.