Kefaret 10.Bölüm Fragmanı

Kefaret 10.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kefaret dizisinin yeni bölümü olan 10.Bölümünde neler olacak? Kefaret dizisinin yeni bölümü olan 10.Bölümünü pazar akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Zeynep, Ahmet’e neden Elif’in bulunduğu haberini gizlediğini anlatırken Meltem de yaptıklarının ortaya çıkması korkusu ile zor anlar yaşamaktadır. Arzu abisinin kirli geçmişinin kalıntılarından kurtulmaya uğraşırken Sinan, Cansu’nun Zeynep’in gerçek kızı olduğunu ispatlamaya çalışmaktadır. Zeynep bir yanlış anlama sonucu kopma noktasına geldiği Sinan’la yüzleşirken birbirlerine gerçek duygularını açma fırsatı bulurlar. Ahmet, Elif’le ayrı geçen yıllarının açığını kapatmaya kararlıdır ve Zeynep’in bütün itirazlarına rağmen çiftliğe yerleşir. Meltem bu birlikteliği ne olursa olsun engellemeye kararlıdır ve çok riskli bir adım atar. 

Kefaret dizisinin yeni bölümü olan 10.Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox TV’den izleyebilirsiniz. Kefaret Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kefaret dizisi yeni bölümleriyle pazar akşamları 20:00 de Fox TV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar