Kefaret 14.Bölüm Fragmanı

Kefaret 14.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kefaret dizisinin yeni bölümü olan 14.Bölümünde neler olacak? Kefaret dizisinin yeni bölümü olan 14.Bölümünü pazar akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Zeynep, Elif’e kavuştuğuna sevinemeden küçük kız Kartal tarafından kaçırılır. Aramalar sürerken Sinan, Mehmet ve Arzu’yu gözaltına aldırır ve Kartal’dan gelecek fidye telefonunu beklemeye başlarlar. Zeynep beş yıldır kızına hasret kalmasına neden olan Arzu’nun Ahmet’in evinde tedavi edildiğini öğrenince deliye döner ve bütün hırsını Arzu’dan alır. Arzu, Ahmet’in yardımıyla polisin elinden kurtulmayı başarırken Zeynep de Kartal tarafından rehin alınır. Sinan sevdiği kadını ve kızını kurtarmayı başarabilecek mi? Zeynep’in gerçek kızı olmadığı ortaya çıkan Sude’nin yasal durumu ne olacak?

Kefaret dizisinin yeni bölümü olan 14.Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox TV’den izleyebilirsiniz. Kefaret Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kefaret dizisi yeni bölümleriyle pazar akşamları 20:00 de Fox TV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar