Kemaliye Armağan Köyü

Kemaliye Armağan Köyü

Armağan Köyü Haberleri, Kemaliye Armağan Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Armağan Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Erzincan Köyleri Arasında Yer Alan Armağan Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Kemaliye Armağan köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Armağan köyü son dakika gelişmeleri, Armağan köyüne özgü yemekler, Kemaliye Armağan köyünün tarihi, Armağan köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Armağan köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Armağan, Erzincan ilinin Kemaliye ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Armağan Köyü Resimleri ve Armağan köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kemaliye Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. doğu anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Kemaliye Erzincan Arası Kaç Km? Kemaliye Hava Durumu? Erzincan Köyleri ve Kemaliye Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzincanlı iseniz Erzincan Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzincanlı Ünlüler arasında İliç Armağan Köyünde doğan biri var mı? Kemaliye Doğumlu Ünlüler Kimler?

Armağan, Erzincan ilinin Kemaliye ilçesine bağlı köydür.

Köyün eski adı Ehnesor'dur.

Türk kültür gelenek ve görenekleri yaşanmaktadır.

Armağan köyü, genel anlamıyla Elâzığ kültüründen etkilenmiştir. Folklorik ve müzikal bağlamda olduğu kadar, yemek kültürü açısından da Elazığ ve Malatya yöresinin etkileri göze çarpmaktadır.

Armağan köyü; tarımsal üretim sürecinde eskiye oranla daha düşük bir grafiğe sahip olsa da, bitki örtüsündeki çeşitlilik ve iklimin uygunluğu sebebiyle oldukça zengin bir tarımsal ürün potansiyeline sahiptir. Köyde, dut ve elma ağaçlarının yanı sıra üzüm asmaları yer almaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.