Kemer Elmacık Köyü

Kemer Elmacık Köyü

Elmacık köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Elmacık köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Burdur köyleri arasında yer alan Elmacık köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kemer, Elmacık köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Elmacık köyü son dakika gelişmeleri, Elmacık köyüne özgü yemekler, Kemer Elmacık köyünün tarihi, Elmacık köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Elmacık köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köy, 1912'den beri aynı adı taşımaktadır. Burdur il merkezine 42 km, Kemer ilçe merkezine 16 km uzaklıktadır. 

Elmacık, Burdur ilinin Kemer ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Resimleri ve videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Elmacık, Burdur ilinin Kemer ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız  Resimleri ve  videoları sizin de ilginizi çekebilir. Kemer Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı?Kemer Burdur Arası Kaç Km? Kemer Hava Durumu? Burdur Köyleri ve Kemer Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Burdurlu iseniz Burdur Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Burdurlu Ünlüler arasında Kemer doğan biri var mı? Kemer Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.