Kendi düğününe askeri üniforma ile geldi

Kendi düğününe askeri üniforma ile geldi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Sevgi Karadeniz ile dünya evine giren Özel Harekat Güvenlik görevlisi Uzman Çavuş Ahmet Altay, düğününe damatlık yerine...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Sevgi Karadeniz ile dünya evine giren Özel Harekat Güvenlik görevlisi Uzman Çavuş Ahmet Altay, düğününe damatlık yerine askeri üniforma ile geldi.

Kdz. Ereğlili Uzman Çavuş Ahmet Altay, Kdz. Ereğli Belediyesi düğün salonunda Sevgi Karadeniz ile hayatını birleştirdi. Hakkâri "de Özel Harekat Güvenlik görevlisi olan Uzman Çavuş Ahmet Altay, düğün salonuna takım elbise yerine Hakkari" de giydiği askeri üniforma ile girdi. Ahmet Altay'ın üzerine askeri üniformayı gören davetliler, genç çifti ayakta alkışladı. Elindeki Türk bayrağı ile salona giren Ahmet Altay salondaki davetlilere duygusal anlar yaşattı.

Askeri üniformayı içinden geldiği için giydiğini belirten damat Ahmet Altay, "Ben onlarla cephede savaştım. Ben onları şehit olurken yalnız bırakmadım. Onlar da beni düğünümde yalnız bırakmadı" dedi.

Düğünde gelin damat masasında yer alan Ahmet Altay'ın birlikte görev yaparken şehit düşen arkadaşlarının fotoğrafları misafirleri duygulandırdı.

Kendi düğününe askeri üniforma ile geldi

Kendi düğününe askeri üniforma ile geldi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.