Kertenkele 53. Bölüm Fragmanı yayınlandı-İZLE 20 Şubat Cumartesi

Kertenkele 53. Bölüm Fragmanı yayınlandı-İZLE 20 Şubat Cumartesi

20 Şubat 2016 Cumartesi Kertenkele 53. BölümFragmanı İzle, Kertenkele 53. Bölüm Fragmanı Youtube İzle,Kertenkele 53. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Kertenkele 53. Bölüm izleyicileri bekleyen sürpriz ne ?

Atv ekranlarının sevilen dizisi Kertenkele dizisi 53. Bölüm fragman yayınlandı mı? İzleyicileri bekleyen sürpriz gelişme ne? Kertenkele dizisi 53. Bölüm ile Cumartesi akşamı heyecan dorukta olacak. Kertenkele dizisi 53. Bölüm fragmanıda yayınlandığı gibi sitemizde paylaşılacaktır.

Bizans kolyesini çalmak için malikâneye giden ve Semih'e yakalanan Kertenkele-Ünsal ikilisi malikâneden kaçmayı başarmıştır. Ancak Zehra, Kertenkele'nin hediye ettiği Bizans kolyesinin çalıntı olduğunu öğrenir ve öfkeden deliye döner.

Zehra hesap sormak için Kertenkele'yle yüzleştiğinde beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Tülin ve Semih ise mirasın Melis'e kalması için Ekrem'in yokluğundan istifade ederek Kertenkele ve Zehra'nın düğün hazırlıklarına başlarlar.

Öte yandan Levent, Şeyma'nın babasını bulabilmek için Şeyma'yı karakolun önüne bırakan kadına ulaşmaya çalışmaktadır. Levent, bu arayışın sonunda Şeyma'nın babasının Kertenkele olduğunu öğrenecek midir? Baron'u ortadan kaldıran Sokrat ise, Kertenkele için tüyler ürperten bir intikam planı hazırlamıştır.

 

HEYECENLA BEKLENEN DİZİ KERTENKELE' DE YAŞANAN BÜYÜK OLAY NE ?

Kertenkele dizisinin yeni bölümü olan 53. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kertenkele, yeni bölümleriyle cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Kertenkele dizisi 53. Bölüm yeni fragman izle…

KERTENKELE 49.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Melis tarafından bayıltılan Kertenkele Zehra'ya yardım etmek için karakola gidememiştir ve o geceye dair hiçbir şey hatırlamamaktadır. 

Geceyi nezarethanede geçiren Zehra ise Kertenkele'ye çok öfkelidir ancak durumu öğrenince yumuşar. İkili aralarındaki sorunları çözmeye başlamıştır ama ikisinin de Melis'in intikam planından haberi yoktur, Melis ikiliyi ayırmak için tüm kozlarını oynamaktadır. Öte yandan Kertenkele ve Ünsal'ın Amerikalı bilim adamını bir an önce kaçırmaları gerekmektedir. Zehra ise dedesini ikna edebilmek için Kertenkele'nin karanlık işlerden uzak durarak herkes gibi bir hayat yaşaması gerektiğini düşünmektedir. 


Kertenkele 53.Bölüm Fragmanı-İZLE paylaşan: skuzan

KERTENKELE 50.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kertenkele'nin Zehra'yı bu konuda ikna etme çabaları sonuç vermez. Kertenkele'yi takip etmeye başlayan Zehra kendisini büyük bir tehlikenin ortasında bulur. Kertenkele, sevdiği kadını tehlikeden uzak tutabilmek için gözünü karartır ve Baron'la olan bütün ilişkisini bitirecek bir hamle yapar. Ancak Kertenkele hiç ummadığı bir tehditle karşı karşıya kalacaktır. 

KERTENKELE DİZİSİNİN ÜNLÜ OYUNCUSU GAFUR UZUNER  RESİM SERGİSİ AÇTI.

RESİM SERGİSİ İÇİN TIKLAYIN

Başarılı performansıyla uzun yıllardır ekranlarda seyircilerin ilgi ve beğenisini kazanan, şimdiye kadar birçok skeçte, sinema filmlerinde ve komedi dizilerinde yer alan yetenekli, komedi mizah ustası Gafur Uzuner "Geziyorum, çiziyorum" adlı kişisel resim sergisiyle sanatseverlere merhaba dedi.

Ziraat Sanat Tünel Sanat galerisinde açılan "Geziyorum, çiziyorum" isimli sergiyi, Gazi Eğitim Enstitüsü’nde Prof. Mürşide İçmeli ve Prof. Hasan Pekmezci’nin öğrencisi olarak resim bölümünden mezun olan, ünlü oyuncu Gafur Uzuner açtı.

21. kişisel sergisini açan ve 50 adet sulu boya ve yağlı boya tabloyu sanatseverlerin beğenisine sunan Gafur Uzuner; “Televizyonda gezi programı yapıyorum ve başta Anadolu olmak üzere tüm yurdu geziyorum. Yaptığım resimlerde gezdiğim gördüğüm yerleri yorumluyorum. Televizyonculuk ekip işidir. Bir oyuncu kötü oynarsa karşısındaki iyi oynasa da çıkan sonuç iyi olmayabilir. Fakat resimde günahta sevapta sana ait oluyor. Resim benim için, adeta şehrin gürültüsünden, kaosundan kaçış. Resim benim hayatımın tamamında olacak önemli bir yol arkadaşım.“ dedi.

Birçok ünlü davetlinin katıldığı sergi açılışında Kertenkele dizisinden oyuncu arkadaşı Umut Oğuz ise, ünlü oyuncu  Gafur Uzuner’i sergi açılışında yalnız bırakmadı. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği sergi 12 Şubat’a kadar açık kalacak. Ziyaretçiler sergiyi saat 10:00 - 19:00 arası ziyaret edebilecekler.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.