Kertenkele 59.Bölüm Fragmanı-İZLE 2 Nisan Mart

Kertenkele 59.Bölüm Fragmanı-İZLE Kertenkele dizisinin yeni bölümü olan 59. Bölümünü cumartesi akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz...

Kertenkele dizisinin yeni bölümü olan 59. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kertenkele, yeni bölümleriyle cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Kertenkele dizisi 59. Bölüm yeni fragman izle…

Kertenkele dizisinin yeni bölümü olan 59. Bölümünü cumartesi akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz...

Kertenkele dizisinin yeni bölümü olan, 59. Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Kertenkele Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kertenkele dizisi yeni bölümleriyle cumartesi Akşamı Atv’de... 

KERTENKELE 58.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gizem, Hicabi'yi baştan çıkarmak için ayağı incinmiş numarasına devam etmektedir fakat Hicabi bu durumu hiç umulmadık bir anda öğrenecektir. Zehra ise kendisini Şeyma'ya sevdirebilmek için elinden geleni yapmaktadır. Azmi, mahalleliyle birlikte oğlu Kara Kemal'e Melis'i istemek için malikâneye gelir. Fakat sonrasında beklenmedik şeyler yaşanacaktır.

Öte yandan Kara Kemal, yasadışı dövüş turnuvasında ilk maçına çıkacaktır. Melis'in hayatının tehlikede olmaması için Kara Kemal'in maçı kazanması gerekmektedir. Sokrat, Kertenkele ve çevresindeki herkesi ortadan kaldırmak için kusursuz bir plan tasarlamıştır. Kertenkele ve sevdikleri ölümle burun buruna gelirler. Üstelik hiç bir şeyden haberleri yoktur ve bu sefer Akıncı bile onlara yardım edebilecek durumda değildir.

 

 
Ünsal komiser tarafından etrafı sarılan Akıncı hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bir hamle yapar. Sokrat ise torunu Şeyma'yı Kertenkele'den geri alabilmek ve Akıncı'yı ortadan kaldırabilmek için üç kişilik gizemli bir fedai timini devreye sokar. Öte yandan Kertenkele'nin, kızı Şeyma'ya kavuşmasıyla malikânedeki dengeler alt üste olmuştur. Şeyma, annesi olarak bildiği Bahar'la ve babası Kertenkele'yle bir aile gibi vakit geçirmek istemektedir ancak bu durum Zehra'yı çileden çıkarmaktadır.
 
Yasadışı dövüş bahisleri düzenleyen bir çete Kara Kemal'i, Melis'e zarar vermekle tehdit eder, Kemal sevdiği kadın uğruna ölümüne bir dövüş turnuvasına katılmak zorundadır. Hicabi ise bütün cesaretini toplar ve Gizem'e açılmaya karar verir ancak hiç tahmin edemeyeceği bir gerçekle yüzleşecektir.
 
Kara Kemal yaşadığı büyük bir kırılma sonucunda Kertenkele'den intikam alma vaktinin geldiğine karar verir ve Kertenkele'nin karşısına çıkar. Kertenkele'nin Kara Kemal'le dövüşmekten başka şansı yoktur.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar