Kıbrıscık Yazıca Köyü

Kıbrıscık Yazıca Köyü

Yazıca Köyü haberleri, Kıbrıscık Yazıca köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yazıca köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bolu Köyleri Arasında yer alan Yazıca köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kıbrıscık Yazıca köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yazıca köyü son dakika gelişmeleri, Yazıca köyüne özgü yemekler, Kıbrıscık Yazıca köyünün tarihi, Yazıca köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yazıca köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yazıca, Bolu ilinin Kıbrıscık ilçesine bağlı bir mahalledir. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yazıca Köyü Resimleri ve Yazıca köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kıbrıscık Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Kıbrıscık Bolu Arası Kaç Km? Kıbrıscık Hava Durumu? Bolu Köyleri ve Kıbrıscık Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bolulu iseniz Bolu Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Bolulu Ünlüler arasında Kıbrıscık Yazıca Köyünde doğan biri var mı? Kıbrıscık Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yazıca, Bolu ilinin Kıbrıscık ilçesine bağlı bir mahalledir. Köyun önde gelenleri diye tüzel kişilik yoktur. Genelde buyukler söz sahibidir. Köyde, yasli erkekler caminin avlusunda dinlenir.Bolu iline 76 km, Kıbrıscık ilçesine 10 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, Kuzey İç Anadolu iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Koyde sebeke suyu ve kanalizasyon alt yapısı vardır. Ilköğretim okulu ve sağlık ocağı vardır fakat faal değildir. Betonarme köy odası vardır. Yolu asfalttir köy içi yolu kaldırımdir (2010da yenilendi). Elektrik, telefon, internet ve yerel yayın vardır. İki adet kahvehanesi vardır.En önemliside sıcak kanlı ve sevecen yaklaşık 170 tane insanı vardır. 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.