Kilimli Muslu Köyü

Kilimli Muslu Köyü

Muslu Köyü haberleri, Kilimli Muslu köyü güncel son dakika gelişmeleri, Muslu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Zonguldak Köyleri Arasında yer alan Çatalağzı Köyünde vefat edenler.

Kilimli Muslu  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Muslu köyü son dakika gelişmeleri, Muslu köyüne özgü yemekler, Kilimli Muslu  köyünün tarihi, Muslu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Muslu köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Muslu, Türkiye'nin Zonguldak ili Kilimli İlçesinin bir Beldesidir. 2 Kasım 1991 tarihinde belediye statüsü alarak beldeye dönüştü.

 

Muslu , Zonguldak ilinin Kilimli ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Muslu  Köyü Resimleri ve Muslu  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kilimli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Kilimli Zonguldak Arası Kaç Km? Kilimli Hava Durumu? Zonguldak Köyleri ve Kilimli Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Zonguldakli iseniz Zonguldak Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Zonguldakli Ünlüler arasında Kilimli Muslu  Köyünde doğan biri var mı? Kilimli Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.