Kilimli Sofular Köyü

Kilimli Sofular Köyü

Sofular Köyü haberleri, Kilimli Sofular köyü güncel son dakika gelişmeleri, Sofular köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Zonguldak Köyleri Arasında yer alan Çatalağzı Köyünde vefat edenler.

Kilimli Sofular  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Sofular köyü son dakika gelişmeleri, Sofular köyüne özgü yemekler, Kilimli Sofular  köyünün tarihi, Sofular köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Sofular köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Sofular, Zonguldak ilinin Kilimli ilçesine bağlı bir köydür. Çaycuma ilçesinin Perşembe beldesi civarından göçen dindar bir demirci ustası köye yerleşmiştir. Kendilerine sofu dendiği için köye Sofuoğlu adı verilmiş, daha sonra köyün ismi Sofular olarak kalmıştır. Zonguldak merkezine 28 km uzaklıktadır.

 

Sofular , Kayseri ilinin Kilimli ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Sofular  Köyü Resimleri ve Sofular  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kilimli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Kilimli Kayseri Arası Kaç Km? Kilimli Hava Durumu? Kayseri Köyleri ve Kilimli Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Kayseri Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kayserili Ünlüler arasında Kilimli Sofular  Köyünde doğan biri var mı? Kilimli Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.