Kilis’te SSK ile Bağ-Kur Primleri 31 Ocak tarihine ertelendi

Kilis’te SSK ile Bağ-Kur Primleri 31 Ocak tarihine ertelendi

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, SSK ile Bağkur borçları Mücbir Sebep Halinin yeniden uzatılmasıyla nedeniyle 31 Ocak...

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, SSK ile Bağkur borçları Mücbir Sebep Halinin yeniden uzatılmasıyla nedeniyle 31 Ocak 2018 tarihine ertelendiğini söyledi.

KİTSO Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, Kilis'te devam eden Mücbir Sebep Halinin yeniden uzatılmasıyla, SSK ve Bağ-Kur primlerinin yeniden yapılandırılma tarihleri de uzatıldığını ifade ederek, "Daha önce duyurduğumuz gibi Kilis Ticaret ve Sanayi Odası olarak Mücbir Sebep Halinin yeniden uzatılması ile ilgili talebimiz olumlu sonuçlamış ve Mücbir Sebep Hali 31 Aralık 2017 tarihine kadar yeniden uzatıldı. Bu defa Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü İşverenler Daire Başkanlığının 26 Eylül 2017 tarih ve 4838655 sayılı yazısı ile Kilis'in tamamı için, 5510 Sayılı Kanun Kapsamındaki sigortalılar, genel sağlık sigortalıları ile Kilis'te faaliyet gösteren 5510 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi kapsamında sigortalı çalıştıran özel sektör iş yeri işverenlerinin 5510 Sayılı Kanun gereğince SGK'ya olan her türlü prim borçları ile yapılandırma ve taksitlendirme taksitleri gecikme cezası ve gecikme zammı uygulanmaksızın 31 Ocak 2018 . Bu konuda emeği geçen herkese şahsım ve üyelerimiz adına teşekkür ederim" dedi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.