Kiralık Aşk 30. Bölüm Fragmanı-İZLE

Kiralık Aşk 30. Bölüm Fragmanı-İZLE, Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümü olan 30. Bölümünü cuma akşamı Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz...

Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümü olan 30. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kiralık Aşk, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Kiralık Aşk dizisi 30. Bölüm yeni fragman izle…

Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümü olan 30. Bölümünü cuma akşamı Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz...

Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümü olan, 30. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Kiralık Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kiralık Aşk dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Star Tv’de...

Star’da her Cuma ekrana gelen, ekranların vazgeçilmez dizisi Kiralık Aşk’a ‘Eymen’ karakteri ile yakışıklı oyuncu “Barış Murat Yağcı” dahil oldu.

İkinci kiralık aşk geliyor!

KİRALIK AŞK 29.BÖLÜMDE NELER OLDU NELER?

Ortaks Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç’ın paylaştığı diziye genç oyuncu  Barış Murat Yağcı da katıldı. Cast çalışması uzun zamandır süren ve yaklaşık 200 kişinin içinden seçilen Barış Murat Yağcı model ve aynı zamanda profesyonel basketbolcu.

Neriman’ın aşk planı tutacak mı?

Kızı Sude’nin (Melisa Şenolsun) Sinan ile (Salih Bademci) birlikte olmasını istemeyen Neriman (Nergis Kumbasar)  aynı Defne’ye (Elçin Sangu) yaptığı gibi kızını kendisine aşık etmek için birini bulur ve kendisine para teklif eder. Böylece ikinci bir “Kiralık Aşk” olayına karışır. Paraya ihtiyacı olan Eymen (Barış Murat Yağcı) bu teklifi hemen kabul eder.

BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

Uzun yıllar basketbol oynayan Barış Murat Yağcı 21 yaşındadır. Sakatlandıktan sonra basketbola ara veren Barış Murat Yağcı Best Model’e katıldı ve Best Fotomodel seçildi. Yarışma sonrası fotomodellik yapan Barış Murat Yağcı İzmirlidir.

Voleybol, Hentbol, Tenis ve yüzme ile ilgilenen Barış Murat Yağcı 2003-2004 Efes Pilsen’de forvet olarak görev aldı. Bahçeşehir Üniversitesi İthalat İhracat Bölümü İkinci sınıf öğrencisi olan Barış Murat Yağcı Kocamın Ailesi dizisinden sonra Kiralık Aşk dizisinde de rol alacak.

Kiralık Aşk, her Cuma, 20.00'de Star'da.

KİRALIK AŞK 29.BÖLÜM İZLE

Kiralık Aşk 29.Bölüm Özeti; Neriman’ın planı işe yarayacak mı?
Hulusi, Neriman’ı köşeye sıkıştırdı. Neriman artık son kozunu oynuyor. Sürpriz kahvaltıda neler olacak? 
Neriman, Defne ile Ömer’i ateşle barut misali gece baş başa ofise kilitleme planı yapıyor. Ortağı tabi ki Koray! Bu mükemmel planda işler karışıyor, beklenenden fazlası oluyor. 
Bir taşta iki kuş yakalanıyor. Yasemin, Sinan’la başka bir odada kilitli kalıyor. Bakalım bu baş başa geçecek olan uzun gece çiftler için mutlu sonla bitecek mi? 

BARIŞ ARDUÇ’TAN HAYRANLARINA MESAJ VAR!

‘HAFTAYA BOMBA GİBİ DÖNÜYORUM’

Star’da her Cuma ekrana gelen, başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç’un paylaştığı dizinin dün akşamki bölümünde, rahatsızlığı sebebiyle dizide oynayamayan Barış Arduç ile (Ömer) digital ortamda  bağlantı yapıldı.

Yakışıklı oyuncu hayranlarına iyi olduğunun   ve haftaya  dizide olacağının müjdesini verdi.

Aynı anda Star TV ve Kiralık Aşk’ın resmi sosyal medya hesaplarından da yayınlanan video büyük  ilgi gördü, sadece dün geceye özel paylaşılan #seninleyizBarışArduç isimli etikete 150 bin tweet atıldı.

Kiralık Aşk, yeni bölümüyle   Cuma, 20:00’de Star’da!

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar