Kiralık Aşk 35. Bölüm 2.Fragmanı-HEMEN İZLE

Kiralık Aşk 35. Bölüm Fragmanı-İZLE, Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümü olan 35. Bölümünü cuma akşamı Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz...

Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümü olan 35. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kiralık Aşk, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Kiralık Aşk dizisi 35. Bölüm yeni fragman izle…

Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümü olan 35. Bölümünü cuma akşamı Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz...

Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümü olan, 35. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Kiralık Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kiralık Aşk dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Star Tv’de...

fragman-007.jpg

KİRALIK AŞK 34.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ömer ve Defne arasındaki aşk ateşi büyüyor.

Birlikte yaşamak, Ömer ve Defne arasındaki aşk ateşini büyütüyor. Sinan’ın Yasemin’e müthiş bir sürprizi var! Yasemin ise bu sürpriz karşısında şaşkın! 

Fikret Gallo için verilen resepsiyon yaklaşıyor. Passionis’in Gallo’ya ihtiyacı var. Herkes Ömer’i Fikret Gallo ile görüşmesi için ikna etmenin çılgın yolları peşinde! 

Sinan ve Yasemin ilişkisi nereye gidecek? Fikret Gallo nihayet hayatımıza girecek mi? Peki ya Ömer ve Defne arasındaki aşkın elmayla ne ilgisi var?

BIG BROTHER TÜRKİYE

EV HALKI KİRALIK AŞK’A SELAM ÇAKTI

Pazar akşamları Star’da ekranlara gelen fenomen program ‘Big Brother Türkiye’ evinde, Yasin, Arsel, Gökçen, Rezan ve İdil, eğlenceli bir klip çekti.

‘Big Brother Türkiye’ evinde, Yasin, Arsel, Gökçen, Rezan ve İdil, dış bahçede klip çektiler. Kendi hazırladıkları koregrafileri uygulamaya çalışan ev halkı eğlenceli vakit geçirdi.

Gökçen, Rezan ve İdil, Kiralık Aşk dizisinin müziğine de bir klip hazırladı.  İşte, Big Brother Türkiye evindeki o keyif dolu anlar

Klip Linki: https://www.startv.com.tr/program/big-brother-turkiye/video/kizlar-ve-arselden-kiralik-askin-muzigine-egl​

KİRALIK AŞK 33.BÖLÜM İZLE?

Ömer'in zor kararı!

Ömer şimdi hayatının kararını vermek zorunda! Passionis'i kurtarmak için kendini feda edecek mi? Deniz'in teklifi ne olacak?

Fakir kalma tehlikesi ile yüzleşen Koriş paniğe kapılıyor. Yasemin ise bambaşka zor bir kararın eşiğinde. Aşkı mı seçecek yoksa işi mi?

Aynı çatı altında kalan Ömer ve Defne'nin arasındaki kıvılcım ise git gide büyüyor. 

 
 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar