Kiralık Aşk 40. Bölüm Fragmanı-İZLE 1 Nisan

Kiralık Aşk 40. Bölüm Fragmanı-İZLE 1 Nisan, Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümü olan 40. Bölümünü cuma akşamı Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz...Elifcan Ongurlar Kiralık Aşk dizisinde...

Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümü olan 40. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kiralık Aşk, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Kiralık Aşk dizisi 40. Bölüm yeni fragman izle…

Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümü olan 40. Bölümünü cuma akşamı Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz...

Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümü olan, 40. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Kiralık Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kiralık Aşk dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Star Tv’de...

KİRALIK AŞK 39.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Defne ve Ömer’in arası ısınıyor. İçimizi kıpır kıpır eden bir oyuna kalkışıyorlar. Yasemin, Sinan, Defne ve Ömer muhteşem bir gün geçiriyorlar.
 
Akşamı ise sürprizlere gebe! Defne’den beklenmedik, sıcacık bombeler… Beklenmeyen konuk ile sırlar açığa mı çıkıyor? 

Sinan ve Yasemin, nihayet… Ateş bacayı sarıyor mu yoksa? Bu arada yepyeni sürpriz bir aşk hangi karakterler arasında başlıyor?

KİRALIK AŞK 38.BÖLÜM İZLE?

Defne, "Bana gidiyoruz" diyen Ömer'e  hayır diyemiyor. Ne de olsa, artık aşklarını yaşamaları için önlerinde pek bir engel kalmadı.

Peki Deniz, Sude'yle birlik olup Defne'yle Ömer'e nasıl bir kumpas hazırlıyor? Deniz, Defne'yi ikna edip konuşmak için yemeğe çıkarıyor. Ömer, Defne ve Deniz'i baş başa yemek yerken görünce tepkisi ne olacak? 

Bu sırada asıl Ömer'in sırrı ortaya çıkıyor. Ömer ortadan kayıp mı oluyor? 15 Mart tarihinin anlamı ne? Ömer'in kimsenin bilmediği sırrı ne? Defne bunun peşine düşüyor. Bu sırrı Defne öğrenince neler olacak? 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar