Kiralık Aşk 42. Bölüm Fragmanı-İZLE 15 Nisan

Kiralık Aşk 42. Bölüm Fragmanı-İZLE , Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümü olan 42. Bölümünü cuma akşamı Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz...Elifcan Ongurlar Kiralık Aşk dizisinde...

Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümü olan 42. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kiralık Aşk, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Kiralık Aşk dizisi 42. Bölüm yeni fragman izle…

Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümü olan 42. Bölümünü cuma akşamı Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz...

Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümü olan, 42. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Kiralık Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kiralık Aşk dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Star Tv’de...

KİRALIK AŞK 41.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ömer ve Defne hiç olmadıkları kadar mutlular. Baş başalar ve bu anın bitmesini istemiyorlar. Planlanmadan gelişen bu buluşma ile artık çok daha yakınlar..

Ömer ve Fikret’in planladığı defile günü geldi çattı. Sude, Yasemin ve Sinan’ı öğrendi. Bakalım Sude şimdi ne yapacak? Deniz’de Cherie ile ortaklığını bitiriyor. Yasemin’in kendisine yeni bir yatırımcı bulması lazım şimdi. Yasemin bu darboğazdan nasıl ve kiminle çıkacak ?

Fikret ve Ömer nihayet yüzleşiyor... Ömer armanın Fikret’e ait olduğunu öğrenirse, Defne’nin korktuğu başına gelir mi?
Mahalleye bir misafir geliyor. Sürpriz misafir ortalığı karıştıracak. Yoksa kıskançlık krizi fırtınası mı geliyor?

KİRALIK AŞK 40.BÖLÜM İZLE?

Ömer ve Defne yeniden birlikte çalışmaya başlıyor. Defne nihayet Ömer’in istediği gibi Passionis’e geçiyor, evlenecekleri haberi de tüm şirkete hızla yayılıyor. Peki Defne’nin Tranba’ya verdiği söz ne olacak?

Defne Fikret’e gerçekleri Ömer’e anlatmaması için adeta yalvarıyor ve evleneceklerini söylüyor. Ömer’in evinin duvarındaki armanın kendisine ait olduğunu öğrenen Fikret ise şaşkın ve ne yapacağını bilemez halde. 

Defne sorunlardan kaçmak için her şeyden uzaklaşmak ister. Peki Ömer onu nerede bulacak? Problemlerini çözebilecekler mi? Yoksa vuslat mı geliyor?

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar