Kiralık Aşk 44 Bölüm 2.Fragmanı-İZLE 29 Nisan

Kiralık Aşk 44. Bölüm Fragmanı-İZLE , Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümü olan 44. Bölümünü cuma akşamı Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz...Elifcan Ongurlar Kiralık Aşk dizisinde...

Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümü olan 44. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kiralık Aşk, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Kiralık Aşk dizisi 44. Bölüm yeni fragman izle…

Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümü olan 44. Bölümünü cuma akşamı Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz...

Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümü olan, 44. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Kiralık Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kiralık Aşk dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Star Tv’de...

KİRALIK AŞK 43.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kiralık Aşk’ta bu hafta açık havada bahar temalı katalog çekimi var. İşler birbirine girecek. Sinan ile Ömer’in kavgası git gide büyüyecek. Yasemin ve Defne ise arayı bulmaya çalışacaklar. Fakat netice herkes için yine çok şaşırtıcı olacak.

Doktor Selim… Rahat durmuyor ve Defne’ye çiçekler, çikolatalar gönderiyor. Defne bunu Ömer’den gizlemeye çalışıyor ama Ömer fark ediyor. Ortalık çok fena karışıyor!

İki cins, iki nevi şahsına münhasır karakter ilk defa karşılaşıyorlar. Hem de Ömer’in evinde. Nihan ve Koray!

Öte yandan, Neriman Fikret’i göndermek için kolları sıvadı. Bunun için her zaman olduğu gibi müthiş bir  planı var!  Bir medya linçi başlatıyor. Ancak Fikret’in tek derdi Neriman ve akıl almaz entrikaları olmayacak. Bu bölüm Fikret, Neriman’ın da ötesinde çok ama çok sert bir kayaya çarpacak! O kaya kim?

KİRALIK AŞK 42.BÖLÜM İZLE?

Defne ve Ömer’in yakınlaştığı ve Defne’nin Ömer’e baş başa çilek yedirdiği sahne izleyiciler tarafından çok fazla beğeni aldı. 8. bölümde izleyicinin rüya olarak izlediği ve gerçekleşmesini çok istediği sahne fanlar için Ortaks Yapım ve dizinin senaristi Meriç Acemi tarafından 41. bölüme eklenerek ve yeniden çekilerek izleyicisinin beğenisine sunuldu.

Kiralık Aşk’ın sevenleri sahne için muhteşem bir sahne rüyalarımız gerçek oldu, 41 Kere maşallah gibi yorumlarda bulundu.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar