Kırıkhan Abalaklı Köyü

Kırıkhan Abalaklı Köyü

Abalaklı Köyü haberleri, Kırıkhan Abalaklı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Abalaklı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Hatay Köyleri Arasında yer alan Abalaklı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

İskenderun  Abalaklı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Abalaklı köyü son dakika gelişmeleri, Abalaklı köyüne özgü yemekler, İskenderun  Abalaklı köyünün tarihi, Abalaklı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Abalaklı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Abalaklı, Hatay ilinin İskenderun  ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Abalaklı bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Abalaklı köyü resimleri ve Abalaklı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

İskenderun Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Abalaklı bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? İskenderun Hatay Arası Kaç Km? İskenderun Hava Durumu? İskenderun Köyleri ve Hatay Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Hataylı iseniz Hatay Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Hataylı Ünlüler arasında İskenderun  Abalaklı Köyünde doğan biri var mı? İskenderun Doğumlu Ünlüler Kimler?

Abalaklı mahallesi Hatay ilinin İskenderun ilçesine bağlı olan mahalledir.Hatay iline 55, Kırıkhan ilçesine 9 km uzaklıktadır.Mahallede ilköğretim okulu vardır. taşımalı eğitim olmadığı için faaldir. İçme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon yoktur. PTT şubesi yoktur fakat PTT acentesi vardır. Salık evi ve Sağlık ocağı vardır ama sağlık ocağı faal değildir. Mahallede elektrik, sabit telefon ve internet vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.