Kırıkkale’de Yardım İzdihamı

Kırıkkale’de Yardım İzdihamı

Turgut Reis Caddesi üzerinde merkeze yakın bir noktada Ankara merkezli bir inşaat firması tarafından yapılan Ramazan yardımı ihtiyaç sahipleri ve firma...

Kırıkkale'de düzenlenen Ramazan yardımı kargaşaya sebep oldu.

Turgut Reis Caddesi üzerinde merkeze yakın bir noktada Ankara merkezli bir inşaat firması tarafından yapılan Ramazan yardımı ihtiyaç sahipleri ve firma yetkililerine zor anlar yaşattı. Şehrin merkezi noktalarından birinde yapılan yardıma katılımın yoğun olması sebebiyle trafik zor duruma girerken, bir yandan da yardım miktarından çok daha fazla insana duyuru yapılması izdihama yol açtı. Dağıtımı kontrol eden insanlar ise bazı insanların ihtiyacının çok üzerinde malzeme almalarına engel olamadı. Bu durum ise yardım almaya gelen vatandaşlar arasında tartışmaya sebep oldu.

"Muhtarlar çok daha fazla kişiyi yönlendirdi"

Ramazan yardımı yapan firma yetkililerinden Turan Aydemir, yaşanılan bu durumu kendilerinin bu şekilde planlamadıklarını belirtti. Mahalle muhtarlarından buraya gönderilmesi için belirli sayıda ihtiyaç sahibini yönlendirmesini istediklerini söyleyen Aydemir, buna rağmen muhtarların buna riayet etmediğini ifade etti. Kendilerinin istediği sayının çok daha üstünde kişinin buraya yönlendirildiğinin altını çizen Aydemir, böyle bir sıkıntının meydana geldiğini söyledi. Bugüne kadar bu tarz bir sıkıntı ile hiç karşılaşmadıklarını belirten Turan Aydemir, buna rağmen tüm vatandaşların ihtiyaçlarına karşılık verdiklerini dile getirdi. Aydemir, buraya yardım almaya gelen pek çok insanın ise işgüzarlık yaparak ihtiyaçlarından daha fazla aldıklarını belirtti.

Dağıtımda yaşanan bu kargaşa sebebiyle duruma polis müdahale etti. Yardım müdahale sonrası polis gözetiminde devam etti.

Kırıkkale’de Yardım İzdihamı

Kırıkkale’de Yardım İzdihamı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.