Kırkağaç Gebeler Köyü

Kırkağaç Gebeler Köyü

Gebeler Köyü haberleri, Kırkağaç Gebeler köyü güncel son dakika gelişmeleri, Gebeler köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Manisa Köyleri Arasında yer alan Gebeler köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kırkağaç Gebeler köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Gebeler köyü son dakika gelişmeleri, Gebeler köyüne özgü yemekler, Kırkağaç Gebeler köyünün tarihi, Gebeler köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Gebeler köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Gebeler , Manisa ilinin Kırkağaç ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Gebeler köyü resimleri ve Gebeler köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kırkağaç Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Kırkağaç Manisa Arası Kaç Km? Kırkağaç Hava Durumu? Kırkağaç Köyleri ve Manisa Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Manisalı iseniz Manisa Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Manisalı Ünlüler arasında Kırkağaç Gebeler Köyünde doğan biri var mı? Kırkağaç Doğumlu Ünlüler Kimler?

Gebeler , Manisa ilinin Kırkağaç ilçesine bağlı bir mahalledir.

Manisa iline 85 km, Kırkağaç ilçesine 14 km uzaklıktadır. Ege Bölgesi ile Marmara Bölgesiarasındaki sınır, Gelenbe yakınlarından geçmektedir. Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Başlıca tarım ürünleri arasında kavun, tütün ve zeytincilik gelmektedir.

Mahallede, ilköğretim okulu vardır fakat [[taşımalı eğitimden]] yararlanılmaktadır. içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. elektrik ve sabit telefon vardır. Mahalleye ulaşım asfalt yolla sağlanmaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.