Kırklareli Ulukonak Köyü

Kırklareli Ulukonak Köyü

Ulukonak Köyü haberleri, Ulukonak köyü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kırklareli köyleri arasında yer alan Ulukonak köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kırklareli Ulukonak köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ulukonak köyü son dakika gelişmeleri, köye özgü yemekler, Ulukonak köyünün tarihi, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ulukonak, Kırklareli ilinin İnece belediyesi' ne bağlı bir yerleşim yeridir. nece belediyesine 7 km, Kırklareli merkezine 22 km uzaklıktadır. Orijinal adı Tekkeşeyhler, Balkan Savaşı sonrası kurulup 1957'de ismi Ulukonak olarak değiştirilmiştir.

Ulukonak, Kırklareli'ne bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ulukonak Köyü Resimleri ve Ulukonak köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kırklareli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Kırklareli Hava Durumu? Kırklareli Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kırklarelili iseniz  Kırklareli Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kırklarelili Ünlüler arasında Ulukonak Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.