Kırklareli Ürünlü Köyü

Kırklareli Ürünlü Köyü

Ürünlü Köyü haberleri, Ürünlü köyü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kırklareli köyleri arasında yer alan Ürünlü köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kırklareli Ürünlü köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ürünlü köyü son dakika gelişmeleri, köye özgü yemekler, Ürünlü köyünün tarihi, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ürünlü, Kırklareli ilinin merkez ilçesine bağlı bir köydür. Kırklareli iline 22 km uzaklıktadır.

Yıllara göre köy nüfus verileri

2007     600
2000     750
1997     687

Ürünlü, Kırklareli'ne bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ürünlü Köyü Resimleri ve Ürünlü köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kırklareli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Kırklareli Hava Durumu? Kırklareli Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kırklarelili iseniz  Kırklareli Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kırklarelili Ünlüler arasında Ürünlü Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.