Kırşehir’de altyapı çalışmaları

Kırşehir’de altyapı çalışmaları

Modern ve yaşanılabilir bir şehir için Kırşehir genelinde altyapı ve üst yapı çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Modern ve yaşanılabilir bir şehir için Kırşehir genelinde altyapı ve üst yapı çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir'de çalışmaların modern aydınlatma ve yapılacak peyzaj çalışmaları ile sonlanacağını söyledi.

Şehrin her bölgesinde çalışmaların özveri ile devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Ekiplerimiz şehrin her bölgesinde çalışmalarını özveriyle sürdürüyor. Kırşehir Belediyesi modern ve daha yaşanılabilir bir Kırşehir için kentin dört bir yanında alt yapı ve üst yapı faaliyetlerine devam etmekte her bölgede süren çalışmalar kent merkezinde de kendisini gösterdi"dedi.

Kırşehir'de yapılan çalışmaların aydınlatma ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından biteceğini anlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Modern aydınlatmaların, kaldırım, peyzaj ve bisiklet yollarının yapılması ile şehir merkezinde alt yapı çalışmaları sona erecek.

Yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Sonrasında ise kaliteli en son kaymak tabaka dediğimiz asfalt çalışmalarımız olacak. En önemli husus ise şehrimizin merkezi dahil olmak üzere her tarafta çalışmalarımız devam ediyor.

Su kanal işleri, park-bahçe işleri ve yol asfalt çalışmaları olmak üzere ekiplerimiz yaşanabilir bir Kırşehir için çalışmalarını sürdürüyor.

Bir taraftan şehir merkezinde çalışmalarımız devam ediyor diğer yandan ise Terme ve Ankara Caddelerinde ki çalışmalarımız son hızıyla tamamlanmakta şehrimiz için nasıl bir güzelliği hayal ettiğimiz görünmeye başladı. Kısa sürede merkezlerdeki çalışmalarımızı da toparlayacağız hayal ettiğimiz Kırşehir'e kavuşacağız."

Altyapı çalışmalarına neden başlanıldığını da belirten Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bir yıldır alt yapı ile uğraştık. Sizleri biraz rahatsız ettik. Toz oldu, çamur oldu, trafik sıkıştı ama bu şehrin 50 yıllık alt yapı problemini çözdük.

Avrupa standartlarında asfaltlarla yollarımız kapladık. Kaldırımlarımızı yapıyoruz. Bisiklet yoları ile aydınlatması ile peyzajı ile. İlk örneğini görün diye belediyemizin önünden, stada inen Mehmet Ali Altın Bulvarını da yaptık.

Hızlı bir şekilde diğer caddelerimizi yapacağız. Kırşehir'in bütün caddeleri aynı olacak. Bir iddia ile yola çıktık.

Trafik problemini çözeceğiz toplu taşımada bisiklet kullanımını getireceğiz. Türkiye'de en güzel şehir merkezimizi Kırşehir'imize kazandıracağız ve bunu çok yakın zaman da göreceğiz. Şehrimizi parklarıyla, yollarıyla, kültürel mekanlarıyla ve sosyal donatılarıyla hemşerilerimize yakışır bir hale getiriyoruz"

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.