Kırşehir’de üst yapı çalışmaları başladı

Kırşehir’de üst yapı çalışmaları başladı

Kırşehir'de Ankara, Terme, Atatürk ve Lise Caddelerinde alt yapı çalışmaları tamamlanırken, caddeler ve bisiklet yolları ile ilgili çalışmalar da hız...

Kırşehir'de Ankara, Terme, Atatürk ve Lise Caddelerinde alt yapı çalışmaları tamamlanırken, caddeler ve bisiklet yolları ile ilgili çalışmalar da hız kazandı.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Alt yapı çalışmalarımız bitti hızlı bir şekilde üst yapıya geçtik. Çalışmalara Mehmet Ali Altın bulvarından başladık. Caddelerimizde çalışmalarımız bittiğinde Kırşehir'in en nezih, en güzel caddelerinden birisi haline gelecek. Avrupa standartlarında asfaltlama yapıyoruz. Ben çalışmalar sırasına sabır gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu alt yapısını tamamlanan bölgelerde 40-50 yıl daha alt yapı inşaatı görmeyecek" dedi.

Üst yapıda çalışmalarının da son sürat devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Vatandaşlarımızın rahat ve huzuru için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz bu makamda bir gün fazla kalalım diye değil kaldığımız sürede bir fazla ne icraat yapabiliriz anlayışına sahibiz.

Biz kendi ikbalimizi bir kenara bırakarak Kırşehirlinin geleceği için elimizi taşın altına koyduk. Önemli olan iz bırakmak, önemli olan eser bırakmaktır. Biz bunun gayreti içindeyiz. Bundan da mutluluk duyuyoruz. Her gittiğimiz yerde iz bırakmak, eser bırakmak için gece gündüz çalışmaya, vatandaşlarımızın dertlerine derman olmaya, Kırşehir'imizi bir adım daha ileri götürmek için gayret etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.