Kırşhir’de Okul Güvenliği Toplantısı yapıldı

Kırşhir’de Okul Güvenliği Toplantısı yapıldı

Okul Güvenliği Toplantısı, Vali Necati Şentürk başkanlığında yapıldı.

Okul Güvenliği Toplantısı, Vali Necati Şentürk başkanlığında yapıldı.

Müftülük Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Necati Şentürk'ün yanı sıra Belediye Başkan Vekili Emre Şahinci, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Albay Ayhan Özkan, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şevket Karadeniz, merkez okul müdürleri, merkez mahalle muhtarları, okul aile birliği başkanları, emniyet teşkilatı personeli ile eğitim camiası katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Necati Şentürk, alınan tedbirlerle çocukların ruhsal ve fiziksel açıdan sağlıklı bir ortamda büyümelerini ve eğitimlerini güvenli bir şekilde tamamlamalarını amaçladıklarını söyledi.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında alınan tedbirlerin bu toplantıda değerlendirileceğini belirten Vali Necati Şentürk, "Millî ve manevî değerlerimizi bilen, bilgi ve teknolojiyi doğru, yerinde ve faydalı bir şekilde kullanan nesil yetiştirmek temel amacımızdır. Kırşehir'de bulunan 223 okul ve kurumumuzda, toplam 41 bin 252 öğrenci öğrenim görecek. Okulların iç güvenliği, okulların çevresi ile ilgili dış güvenliği ve bağımlılıkla mücadele konularında gereken tedbirleri almış durumdayız.

Eğitimde oldukça kaliteli olan ilimiz, eğitim güvenliği konusunda da örnek gösterilecek niteliktedir. Yeni eğitim-öğretim sezonunun hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Toplantı, vali ve katılımcılar arasında, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında okullarda alınacak güvenlik tedbirlerinin görüşülmesi ve sorunların dinlenmesi ile sona erdi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.