KİTSO Mücbir sebebin uzatılması için talepte bulundu

KİTSO Mücbir sebebin uzatılması için talepte bulundu

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, 30 Eylül 2017 tarihinde sona erecek Mücbir Sebep Halinin yeniden uzatılması için borçların...

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, 30 Eylül 2017 tarihinde sona erecek Mücbir Sebep Halinin yeniden uzatılması için borçların silinmesi talebinde bulunulduklarını söyledi.

KİTSO Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, Maliye Bakanı Naci Ağbal'a Mücbir Sebep Halinin yeniden uzatılması talebinde bulunduklarını ifade ederek, "Suriye'de yaşanan iç savaştan dolayı Kilis'in roketli saldırılara maruz kalması nedeni ile 1 Mart 2016 tarihinden itibaren Kilis'te Mücbir Sebep Hali ilan edilmiş, buna göre her türlü Vergi, SSK ve Bağ-Kur Prim ödemeleri 31 Mart 2017 tarihine kadar ertelenmiş, Kilis'in ekonomik şartlarında bir düzelme olmadığı gerekçesi ile yine talebimize istinaden 30 Eylül 2017 tarihine kadar yeniden uzatılmıştı. Daha önce de dile getirdiğimiz gibi Kilis'in ekonomik şartlarında henüz bir düzelme olmadığı ve krizin etkilerinin halen devam etmesi nedeni ile mücbir sebepten dolayı ertelenerek biriken borçların 2017 yılı içerisinde ödenmesi yeni bir kriz oluşturacaktır. r. Bu nedenle borçların silinmesi veya Mücbir Sebep Halinin yeniden uzatılması hususunu Maliye Bakanımız Naci Ağbal'a ileterek talebimizi yeniden takdir ve tasviplerine arz ettik. Olumlu sonuçlanacağını ümit etmekteyiz" dedi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.