Kızılırmak Karamürsel Köyü

Kızılırmak Karamürsel Köyü

Karamürsel köyü haberleri, Kızılırmak Karamürsel köyü güncel son dakika gelişmeleri, Karamürsel köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çankırı köyleri arasında yer alan Karamürsel köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kızılırmak  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Karamürsel köyü son dakika gelişmeleri, Karamürsel köyüne özgü yemekler, Kızılırmak Karamürsel köyünün tarihi, Karamürsel köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Karamürsel köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Karamürsel, Çankırı ilinin Kızılırmak ilçesine bağlı bir köydür.Karamürsel köyü Kızılırmak nehri kenarında kurulmuş olan bir köydür. Ortalama yükseltisi 750 metre civarında olan, en düşük yükseltisi ise 500 metre civarında olan köyün arazisi Kızılırmak nehrini besleyen eski akarsu nehirlerinin yarattığı vadiler ile, Kızılırmak nehrinin oluşturduğu ova tabanından meydana gelmektedir. Ova tabanı ortalama 500 metre yüksekliğe sahiptir ve köyün en verimli arazisini oluşturmaktadır. Çünkü Kızılırmak nehrinin getirmiş olduğu alüvyon dolgularından oluşmaktadır. Genellikle tortul kayaçların hâkim olduğu bir yapıya sahiptir. Tortul kayaçlar içerisinde ise çakıl taşları en belirgin olanıdır.

Karamürsel, Çankırı ilinin Kızılırmak ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Karamürsel Köyü Resimleri ve Karamürsel köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kızılırmak Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Kızılırmak Çankırı Arası Kaç Km? Kızılırmak Hava Durumu? Çankırı Köyleri ve Kızılırmak Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çankırılı iseniz Çankırı Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Çankırılı Ünlüler arasında Kızılırmak Karamürsel Köyünde doğan biri var mı? Kızılırmak Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.