Kobe Bryant’ın son tweeti LeBron James Kimdir? Kobe Bryant Ne Dedi?

Kobe Bryant’ın son tweeti LeBron James Kimdir? Kobe Bryant Ne Dedi?

Kobe Bryant'ın da aralarında olduğu 5 kişi, Pazar sabahı meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybetti. Kobe Bryant’ın son tweeti LeBron James Kimdir? Kobe Bryant için Ne Dedi?

Kobe Bryant, Los Angeles Lakers'la 20 yıllık kariyerinde 18 kez All-Star olmayı başarmıştı. 5 NBA şampiyonluğu olan Kobe, 2 kez de NBA Finalleri MVP'si ödülü kazanmıştı.

Kobe'nin Vanessa ile evliliğinden Gianna Maria, Natalia, Bianca ve Capri isimli 4 kızı var. En küçük kızı Capri, geçen Haziran ayında dünyaya gelmişti.

NBA ve Los Angeles Lakers'ın efsane ismi Kobe Bryant, Kaliforniya'nın Calabasas şehrinde geçirdiği bir helikopter kazası sonrasında hayatını kaybetti.

Kobe Bryant’ın son tweeti

NBA'in efsane isimlerinden Kobe Bryant'ın hayatını kaybetmeden önce yaptığı son paylaşım gündeme oturdu.

Kobe yaptığı paylaşımda "Oyununu ileri taşımaya devam et. Sana büyük saygı duyuyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kobe Bryant’ın son tweeti LeBron James için oldu: "Sana büyük saygı duyuyorum" oldu.

LeBron James Kimdir?

lebron-james-kimdir-kobe-brayt.jpgLeBron Raymone James, NBA takımlarından Los Angeles Lakers'ta forma giyen Amerikalı profesyonel basketbolcudur. 2,06 m boya ve 113 kg ağırlığa sahip olan James, kısa forvet ve uzun forvet pozisyonlarında görev yapmaktadır.

LeBron Raymone James (İngilizce telaffuz: [ləˈbrɒn]; d. 30 Aralık 1984), NBA takımlarından Los Angeles Lakers'ta forma giyen Amerikalı profesyonel basketbolcudur.

2,06 m (6 ft 9 in) boya ve 113 kg (249 lb) ağırlığa sahip olan James, kısa forvet ve uzun forvet pozisyonlarında görev yapmaktadır. Kariyeri boyunca 3 kez NBA şampiyonluğu, 4 kez NBA En Değerli Oyuncu Ödülü, 3 kez NBA Finalleri MVP Ödülü, 2 kez Olimpiyat altın madalyası, 1 kez NBA Sayı Kralı ve NBA Yılın Çaylağı Ödülü kazandı. Diğer başarıları arasında 10 kez NBA All-Star ile Yılın Beşi ve 6 kez ise Yılın Savunma Beşi bulunmaktadır. Ayrıca Cleveland Cavaliers'in tüm zamanlar skor lideri'dir.

James, ilk olarak Akron, Ohio'da bulunan St. Vincent–St. Mary Lisesi'nde basketbol oynamaya başladı. Lisede oynadığı yıllarda medya tarafından herkese geleceğin en büyük yıldızlarından birisi olarak gösterildi. Lise'den mezun olduktan sonra 2003 NBA Seçmeleri'nde birinci sıradan Cleveland Cavaliers tarafından seçildi. Cavaliers'a katıldıktan sonra takımıyla birlikte 2007 NBA Finalleri'ne yükseldiler, fakat San Antonio Spurs'e 4-0 yenilmekten kurtulamadılar. 2010 yazında Cavaliers'ten ayrıldı ve free agent döneminden sonra Miami Heat ile anlaştı. Heat'teki ilk sezonunda takımıyla final oynadı, fakat şampiyonluğu Dirk Nowitzki önderliğindeki Dallas Mavericks takımı kazandı. James, kariyerinin ilk şampiyonluğunu 2012 NBA Finalleri'nde Miami ile Oklahoma City Thunder'ı 4-1 yenerek yaşadı. 2012-13 normal sezonunda takımıyla birlikte üst üste yirmi yedi maç kazanarak NBA tarihinin en uzun ikinci kazanma serisini yakaladı. Ayrıca bu sezonda da takımıyla şampiyonluğa ulaşarak kariyerinin ikinci yüzüğünü parmağına taktı. 2014 NBA Finalleri'ne de yükselerek 2010'dan bu yana dört kez üst üste finale çıksalar da bir önceki sezonun finalinde karşılaştıkları Spurs'e bu kez yenildiler. Miami ile geçirdiği son sezonundan sonra James, 2014 yazında tekrar eski takımı Cavaliers ile imzaladı. Onun liderliğinde Cavaliers finale kadar yükselse de Golden State Warriors'a yenildi.2015-2016 sezonunda Finalde Cleveland Cavailers ile Golden State Warriors'u 4-3 yenerek Kariyerindeki 3.Şampiyonluğuna ulaşmıştır.Ayrıca bu seride 3-1 den gelip şampiyon olan Cleveland Cavailers tarihe geçmiştir.James final serisinde her iki takımın sayı ribaund asist top çalma ve blok lideri olmuştur ve bunu tarihte hiçbir oyuncu hiçbir Playoff serisinde yapamamıştır.

James, saha dışında kazandığı paralarla yüksek bir zenginlik ve şöhret sahibi birisi olarak tanınmaktadır. Onun saha dışı hayatı basketbol kariyeri medya ve magazin tarafından sık sık inceleme konusuydu. Lakabı King James'tir. Ayrıca o Amerika'nın etkili ve popüler sporcularından birisi olarak sıralanır. Hayatında çeşitli kitap, belgesel ve televizyon reklamlarında yer aldı. Ayrıca ESPY Ödülleri ve Saturday Night Live gibi programlarda bir bölümlüğüne konuk sunuculuk yaptı. Sinema'da ise Smallfoot Animasyon filminden sonra bu sefer kendini oynayacağı Space Jam 2 Amerikan canlı-animasyon filmi 16 Temmuz 2021 tarihinde vizyona girecek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.