KOBİGEL üretime destek olacak

KOBİGEL üretime destek olacak

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Destekleme ve Geliştirme İdaresi (KOSGEB) tarafından geliştirilen, KOBİ Gelişim Destek Programı Projesi (KOBİGEL)...

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Destekleme ve Geliştirme İdaresi (KOSGEB) tarafından geliştirilen, KOBİ Gelişim Destek Programı Projesi (KOBİGEL) imalat sektöründeki işletmelere avantajlar sağlıyor.

KOBİGEL Projesi'nin tanıtımı Kırıkkale KOSGEB binasında düzenlenen toplantıyla yapıldı. Toplantıda KOSGEB Kırıkkale İl Müdürü Ali Sevinç, katılımcılara hazırladığı sunum ile projenin detaylarını ve başvuru koşullarını anlattı. Yaşanılan 4. Sanayi Devrimi çağına sanayicilerin ayak uydurması, üretimdeki dijitalleşmenin artırılması, üretim ve bilgi alt yapısında iyileştirmeleri sağlamak için imalat endüstrisindeki KOBİ tanımına uyan işletmecilere destek gibi amaçlarla hazırlanan KOBİGEL projesi, 2015 yılından bu yana KOSGEB tarafından uygulanıyor. Oluşturacağı projelerle KOSGEB'e başvuran işletmelerden desteklenmeye değer bulunanlara KOBİGEL ile 300 bin liraya kadar geri ödemesiz, 700 bin liraya kadar da geri ödemeli kredi desteği sağlanacak. KOBİGEL için oluşturulacak proje başvurusu içi son tarih 20 Eylül. Proje ile ilgili detaylı bilgi KOSGEB'in web sitesinden veya il müdürlüklerinden alınabilir.

Ayrıca düzenlenen toplantıya AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk ve Kırıkkaleli işletmeciler katıldı.

KOBİGEL üretime destek olacak

KOBİGEL üretime destek olacak

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.