Kocaeli polisinden parklara denetim

Kocaeli polisinden parklara denetim

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak Kocaeli'de yapılan "Parklar Uygulaması'nda 379 parkta bin 577 şahıs sorgulanarak, yaralama suçundan kesinleşmiş hapis...

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak Kocaeli'de yapılan "Parklar Uygulaması'nda 379 parkta bin 577 şahıs sorgulanarak, yaralama suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs gözaltına alındı.

Terör eylemlerinin önlenebilmesi ve çocukların suça sürüklenmesini amacıyla okul saatleri içerisinde Türkiye genelinde eş zamanlı olarak "Parklar Uygulaması" gerçekleştirildi. Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlükleri ve Mobil Park ekiplerinin Kocaeli genelinde yaptığı uygulamaya 225 personel ve 54 ekip katıldı. Ekipler tarafından 379 parkta gerçekleştirilen uygulama sonucunda bin 577 şahıs sorgulandı. Sorgulanan şahısların içerisinde yaralama suçundan 1 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs gözaltına alındı.

Hırsızlık, hükümlü veya tutuklunun kaçması suçlarından aranan 2 şahıs da yapılan uygulamada polis ekipleri tarafından göz altına alınırken 6 şahsa da 654 TL idari para cezası uygulandı. Polis ekipleri vatandaşların rahat ve huzurunun sağlanması için genel asayiş ve kamu düzeninin korunması amacıyla çalışmaların devam edeceğini bildirdi.

Kocaeli polisinden parklara denetim

Kocaeli polisinden parklara denetim

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.