Kocasinan Boğazköprü Köyü

Kocasinan Boğazköprü Köyü

Boğazköprü köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Boğazköprü köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kayseri köyleri arasında yer alan Boğazköprü köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kocasinan Boğazköprü köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Boğazköprü köyü son dakika gelişmeleri, Boğazköprü köyüne özgü yemekler, Kocasinan Boğazköprü köyünün tarihi, Boğazköprü köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Boğazköprü köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Boğazköprü, Kayseri ilinin Kocasinan ilçesine bağlı bir mahalledir.Boğazköprü, yaklaşık olarak 1965 yılında kurulmaya başlanmıştır. Mahallenin büyük bir kısmını Molu mahallesinden göç eden insanlar oluşturmaktadır. Köy, ismini hemen mahallenin yanında olan Boğazköprü üst geçidinden almaktadır.Kayseri il merkezine 17 km, Kocasinan ilçesine 17 km uzaklıktadır.

Boğazköprü, Kayseri ilinin Kocasinan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Boğazköprü  Köyü Resimleri ve Boğazköprü köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kocasinan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Kocasinan Kayseri Arası Kaç Km? İncesu Hava Durumu? Kayseri Köyleri ve Kocasinan Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Kayseri Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kayserili Ünlüler arasında Kocasinan Boğazköprü  Köyünde doğan biri var mı? Kocasinan Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.