Kocasinan Hasancı Köyü

Kocasinan Hasancı Köyü

Taşhan köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Taşhan köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kayseri köyleri arasında yer alan Taşhan köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kocasinan Hasancı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Hasancı köyü son dakika gelişmeleri, Hasancı köyüne özgü yemekler, Kocasinan Hasancı köyünün tarihi, Hasancı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Hasancı köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Hasancı, Kayseri ilinin Kocasinan ilçesine bağlı bir mahalledir.Mahalle adını 14. yüzyılda ipek yolu üzerinde bulunan bir handan almaktadır. Mahallede çok eski bir kilise mevcuttur, sonradan köy ahalisi tarafından camiye çevrilmiştir. Aynı zamanda köy içerisinde bir cami vardır, kilise (sonradan cami) ve cami arası 300 metredir. Bu da Hasancı'daki hoşgörüyü ve insanın insan olduğu için kıymetli olduğunun bir göstergesidir. Mahalledeki hanın kalıntıları mevcuttur.Kayseri il merkezine 40 km, Kocasinan ilçesine 40 km uzaklıktadır.

Hasancı, Kayseri ilinin Kocasinan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Hasancı Köyü Resimleri ve Hasancı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kocasinan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Kocasinan Kayseri Arası Kaç Km? İncesu Hava Durumu? Kayseri Köyleri ve Kocasinan Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Kayseri Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kayserili Ünlüler arasında Kocasinan Hasancı Köyünde doğan biri var mı? Kocasinan Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.