Kocasinan Saraycık Köyü

Kocasinan Saraycık Köyü

Saraycık köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Saraycık köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kayseri köyleri arasında yer alan Saraycık köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kocasinan Saraycık köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Saraycık köyü son dakika gelişmeleri, Saraycık köyüne özgü yemekler, Kocasinan Saraycık köyünün tarihi, Saraycık köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Saraycık köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Saraycık, Kayseri ilinin Kocasinan ilçesine bağlı bir mahalledir.Kayseri il merkezine 30 km, Kocasinan ilçesine 30 km uzaklıktadır. Doğusunda Doruklu, güneyinde Gömeç bulunmaktadır.Saraycık köyü Kayseri ilinin Kocasinan ilçe merkezine bağlı olup Kayseri merkeze 30 km'dir. Mahallede ilköğretim okulu vardır. Çevredeki köylerden taşımalı eğitim yapılmaktadır. Mahallenin hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi vardır. Mahalleye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır. Günde 8 sefer olmak üzere ulaşım belediye tarafından sağlanmaktadır. Türk din alimi ve 9. Diyanet İşleri Başkanı Ali Rıza Hakses Saraycık köyünde doğmuştur.

Saraycık, Kayseri ilinin Kocasinan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Saraycık Köyü Resimleri ve Saraycık köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kocasinan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Kocasinan Kayseri Arası Kaç Km? İncesu Hava Durumu? Kayseri Köyleri ve Kocasinan Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Kayseri Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kayserili Ünlüler arasında Kocasinan Saraycık Köyünde doğan biri var mı? Kocasinan Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum