Kocasinan Turgut Reis Köyü

Kocasinan Turgut Reis Köyü

Turgut Reis köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Turgut Reis köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kayseri köyleri arasında yer alan Turgut Reis köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kocasinan Turgut Reis köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Turgut Reis köyü son dakika gelişmeleri, Turgut Reis köyüne özgü yemekler, Kocasinan Turgut Reis köyünün tarihi, Turgut Reis köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Turgut Reis köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Turgut Reis, Kayseri ilinin Kocasinan ilçesine bağlı bir mahalledir.
 

Turgut Reis , Kayseri ilinin Kocasinan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Turgut Reis  Köyü Resimleri ve Turgut Reis  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kocasinan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Kocasinan Kayseri Arası Kaç Km? İncesu Hava Durumu? Kayseri Köyleri ve Kocasinan Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Kayseri Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kayserili Ünlüler arasında Kocasinan Turgut Reis  Köyünde doğan biri var mı? Kocasinan Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.