Kofçaz Ahmetler Köyü

Kofçaz Ahmetler Köyü

Ahlatlı Köyü haberleri, Kofçaz Ahlatlı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Ahlatlı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kofçaz köyleri arasında yer alan Yiğitbaşı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kofçaz Ahmetler köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ahmetler köyü son dakika gelişmeleri, Ahmetler köyüne özgü yemekler, Kofçaz Ahmetler köyünün tarihi, Ahmetler köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ahmetler köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ahmetler, Kırklareli ilinin Kofçaz ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ahmetler Köyü Resimleri ve Ahmetler köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kırklareli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Kırklareli Hava Durumu? Kırklareli Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kırklarelili iseniz  Kırklareli Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kırklarelili Ünlüler arasında Kofçaz Ahmetler Köyünde doğan biri var mı? Kofçaz Doğumlu Ünlüler Kimler?

Ahmetler, Kırklareli ilinin Kofçaz ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün gelenek,Köy mezarlığında bulunan Gül Baba Türbesi bulunmaktadır. Gerçekte burada böyle biz zat yatmamaktadır görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur.Kırklareli iline 44 km, Kofçaz ilçesine 18 km uzaklıktadır.İklimi karasal iklim olup , kışları oldukça soğuk ve karlı geçmektedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ama kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi vardır. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.