“Kolektif Bir Basketbol Oynadık”

“Kolektif Bir Basketbol Oynadık”

Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımının, ING BSL’nin dokuzuncu haftasında OGM Ormanspor’u 105-73 mağlup ettiği maçın ardından Galatasaray Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan ve oyuncu Emir Gökalp maçı değerlendirdi. Doğa Sigorta Erkek Bas

Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımının, ING BSL’nin dokuzuncu haftasında OGM Ormanspor’u 105-73 mağlup ettiği maçın ardından Galatasaray Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan ve oyuncu Emir Gökalp maçı değerlendirdi.
Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, “Bu maçı fark üzerinden yorumlamak yanlış olur. Bugün gerçek anlamda kolektif bir basketbol oynadık. Hem işin savunma tarafında hem de hücum tarafında… Rakamlar da zaten bunu gösteriyor. Aslında çok formda olduğumuz bir dönem ama zihinsel yorgunluk form grafiğimizi bir yandan etkiliyor. Seyahatlerin de bittiği bir haftaya denk gelmişken böyle bir sıçrama bekliyordum. Ama bunu çok da abartmamak lazım. Şimdi önümüzde çok değerli iki haftalık bir süre var. Bu süreçte EuroCup maçlarına ara verip ligde çok önemli iki maç oynayacağız. Hem de aynı haftaya denk gelecekler. Bu iyi atmosferin avantajını Anadolu Efes ve Teksüt Bandırma karşısındaki bu iki maçta kullanıp ritmimizi daha da yükseltmemiz lazım. Elbette şunu da analiz etmemiz lazım: Geçen hafta 30 sayıyla yenildik, bu hafta 30 sayıyla kazandık. Geceyle gündüz gibi bir fark var. Bu farkı anlayıp performansımızı bir standarda oturtmamız gerek. Ama bugün bütün oyuncularım adına özel bir performanstı. Hepsini kutluyorum. Ormanspor gerçekten çok tehlikeli bir takım. Ligde yeniler ve aldıkları sonuçlar da bunu gösteriyor. Ama biz bugün oyunun iki tarafında da ritmi yüksek tutarak ciddi bir avantaj elde ettik. Son olarak bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Umarım onlara verilen önem tek bir günle kısıtlı kalmaz” diye konuştu.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.