Konserde Sürpriz Evlenme Teklifi

Konserde Sürpriz Evlenme Teklifi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Hıdırlık Yaz Akşamları'nın üçüncü haftasında Aslı Güngör sahne aldı.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Hıdırlık Yaz Akşamları'nın üçüncü haftasında Aslı Güngör sahne aldı. Konser sırasında sahneye gelen 24 yaşındaki Erhan Şimşir, kız arkadaşı Merve Genç'e (24) evlenme teklifinde bulundu.

Kentte bir yaz klasiği haline gelen, eğlence ve müziğin vazgeçilmez adresi Hıdırlık Yaz Akşamları'nda ünlü sanatçı Aslı Güngör'ün sahne aldığı üçüncü haftada coşku doruğa çıktı. Sevilen sanatçıyı dinlemek için Hıdırlık Açık Hava Tiyatrosuna akın eden vatandaşlar, konser alanını tamamen doldururken, yoğun ilgiden dolayı birçok vatandaş konseri ayakta izlemek zorunda kaldı. Hareketli ve duygusal şarkılarla Hıdırlık Anfi Tiyatroyu adeta sallayan Aslı Güngör, kendisini Afyonkarahisar halkı ile buluşturan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür etti.

Konser sırasında sahneye gelen Afyonkarahisar'da yaşayan ve Adana doğumlu olan 24 yaşındaki Erhan Şimşir, 3 yıllık sevgilisi Merve Genç'e sahneden evlenme teklifinde bulunmak istediğini söyledi. Erhan Şimşir'in bu isteğini kırmayan Aslı Güngör, seyircilerin de yoğun alkışlarıyla Merve Genç'i de sahneye çağırarak çifti başbaşa bıraktı. Sevgilisinin önünde diz çöken genç, "Ben yaşlandığımda, takma dişlerimin ve gözlüklerimin yerini unuttuğumda yerini soracağım kişi sen olur musun?" diyerek evlenme teklifinde bulundu. Biraz şaşkın ve duygulu gözlerle mikrofonu eline alan genç kız, "Ben de seni seviyorum ve seninle bir ömür yaşamaya evet diyorum " diyerek evlenme teklifini kabul etti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da genç çifti tebrik ederek mutluluklar diledi.

Konserde Sürpriz Evlenme Teklifi

Konserde Sürpriz Evlenme Teklifi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.