Kördüğüm 24.Bölüm 2.Fragmanı-İZLE 16 Haziran

Kördüğüm 24.Bölüm Fragmanı-İZLE, Kördüğüm dizisinin yeni bölümü olan 24. Bölümünü perşembe akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kördüğüm  dizisinin yeni bölümü olan 24. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kördüğüm , yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Kördüğüm  dizisi 24. Bölüm yeni fragman izle…

Kördüğüm  dizisinin yeni bölümü olan 24. Bölümünü perşembe akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kördüğüm dizisinin yeni bölümü olan, 24. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Kördüğüm Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kördüğüm dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Fox Tv’de...

 

BARIŞ ÖLDÜRÜLDÜ

Babası Tarık Karasu’nun kendi hayatını pazarlık konusu yaptığını öğrenen Feyza öfkelidir. Enver Bey, Feyza’ya Barış’ın ölümünün kaza değil cinayet olduğunu söyler. Feyza için bu ikinci büyük darbe olur.

SIRRINI AÇIK EDİYOR

Köşke giden Murat, Tarık Bey’i yerde, kendinden geçmiş bir halde bulur. Bu sırada ne kadar büyük bir sırrını açık ettiğinin farkında değildir. Enver Bey’in kafasına silah dayayacak kadar ileri giden Murat, beklemediği bir olayla sarsılır.

ÖLDÜRESİYE DAYAK

İbo, Hasan’ın borcunu ödeyenin Murat olduğunu öğrenir. Ali Nejat ve Murat’ı yumruk yumruğa getiren bu olay, Murat’ın geçmişi ile ilgili bir sırrının da ortaya çıkmasını sağlar. Öte yandan, Gökçe’nin başına gelenleri duyan Umut, Emre’yi öldüresiye döver.

EYLÜL’ÜN MESAJI

Başvurusu kabul gören Naz, bu kaostan kurtulmak için bir an evvel yurtdışına gitmeyi ister. Ali Nejat ise bu koşullarda bunun mümkün olmadığını anlatır. İkilinin kavgaları sıklaşmıştır. Eylül ise dönüş için havalimanındadır ancak, Ali Nejat’a yolladığı mesaj her şeyi değiştirir.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar