Korgan Çamlı Köyü

Korgan Çamlı Köyü

Çamlı Köyü Haberleri, Korgan Çamlı Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Çamlı Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ordu Köyleri Arasında Yer Alan Çamlı Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Korgan Çamlı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çamlı köyü son dakika gelişmeleri, Çamlı köyüne özgü yemekler, Korgan Çamlı köyünün tarihi, Çamlı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çamlı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çamlı , Ordu'nun Korgan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çamlı  Köyü Resimleri ve Çamlı  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Korgan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Korgan Ordu Arası Kaç Km? Korgan Hava Durumu? Ordu Köyleri ve Korgan Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ordulu iseniz Ordu Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ordulu Ünlüler arasında Korgan Çamlı Köyünde doğan biri var mı? Korgan Doğumlu Ünlüler Kimler?

Çamlı , Ordu ilinin Korgan ilçesine bağlı bir köydür.

12 Kasım 2012'de TBMM'de kabul edilen 6360 sayılı kanun öncesinde belde statüsündeydi.Ordu,Korgan İlçesine bağlı Çamlı Köyü ile Yeni Köy köyünün Azara ve Aralcak mahallelerinin birleştirilerek; merkezi Çamlı Köyü olmak üzere ÇAMLI adı aldında belediye kurulması 1993 yılında yasa gereği uygun görülmüş, 15 Aralık, 1993 ve 29 Mart 1994 tarihlerinde yapılan mahalli idareler genel seçimleri ile tüzel kişilik kazanmıştır.

Beldenin gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur.Ordu iline 68 km, Korgan ilçesine 6 km uzaklıktadır.Beldenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Yerleşim yerinin belde tüzel kişiliği olması ile birlikte belde yerel yönetimini temsil etmesi için belediye başkanlığı seçimleri de yapılmaktadır.

Çamlı Beldesinde; Merkez mahalle Çamlı 75. yıl ilköğretim okulu (16 Derslikli)[3], Çamlı Güney mahallesi İlköğretim okulu, Çamlı Aralcak mahallesi İlköğretim okulu, Çamlı Tepe mahalle merkez ilköğretim okulu, ve Çamlı Örnek Mahallesi Cagaloğlu İlköğretim okulu olmak üzere toplam beş adet İlköğretim okulu bulunmaktadır. Beldenin hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi vardır. Beldeye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup belde de elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.