Korgun İkiçam Köyü

Korgun İkiçam Köyü

İkiçam köyü haberleri, Korgun İkiçam köyü güncel son dakika gelişmeleri, İkiçam köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çankırı köyleri arasında yer alan İkiçam köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Korgun  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, İkiçam köyü son dakika gelişmeleri, İkiçam köyüne özgü yemekler, Korgun İkiçam köyünün tarihi, İkiçam köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, İkiçam köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

İkiçam, Çankırı ilinin Korgun ilçesine bağlı bir köydür.Köyün ismi köydeki bir tepede bulunan iki tane çam ağacından esinlenerek "İkiçam" olarak verilmiştir.Çankırı iline 20, Korgun ilçesine 5 km uzaklıktadır.

İkiçam, Çankırı ilinin Korgun ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız İkiçam Köyü Resimleri ve İkiçam köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Korgun Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Korgun Çankırı Arası Kaç Km? Korgun Hava Durumu? Çankırı Köyleri ve Korgun Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çankırılı iseniz Çankırı Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Çankırılı Ünlüler arasında Korgun İkiçam Köyünde doğan biri var mı? Korgun Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.