Korgun Kayıçivi Köyü

Korgun Kayıçivi Köyü

Kayıçivi köyü haberleri, Korgun Kayıçivi köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kayıçivi köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çankırı köyleri arasında yer alan Kayıçivi köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Korgun  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kayıçivi köyü son dakika gelişmeleri, Kayıçivi köyüne özgü yemekler, Korgun Kayıçivi köyünün tarihi, Kayıçivi köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kayıçivi köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kayıçivi, Çankırı ilinin Korgun ilçesine bağlı bir köydür.

Oğuzların Kayı boyundan gelen bir grup Kayı, kelimesinin kaynağıdır. Eski Türkler'de bir simge olan çivi kelimesiyle beraber, köyün adı Kayıçivi olmuştur.Çankırı iline 27 km, Korgun ilçesine 7 km uzaklıktadır.Kayıçivi Köyü ekonomik şartlar sebebi ile 1950'li yıllardan sonra göç vermiş olup, İstanbul Anadolu yakası (Fikirtepe, Cevizli ve Gebze (Kocaeli) olarak dağılmıştır.

Kayıçivi, Çankırı ilinin Korgun ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kayıçivi Köyü Resimleri ve Kayıçivi köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Korgun Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Korgun Çankırı Arası Kaç Km? Korgun Hava Durumu? Çankırı Köyleri ve Korgun Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çankırılı iseniz Çankırı Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Çankırılı Ünlüler arasında Korgun Kayıçivi Köyünde doğan biri var mı? Korgun Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.