Koronavirüsü 15 dakikada tespit ediyor

Koronavirüsü 15 dakikada tespit ediyor

Çin'den katil virüse karşı süper buluş! 15 dakikada tespit ediyor. Çin'in Ankara Büyükelçiliği, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, 15 dakikada sonuç veren bir test üretildiğini duyurdu.

Bilim insanları olmak üzere tüm dünyanın çaresini aramaya başladığı koronavirüsle ilgili bir sıcak gelişme daha yaşandı. Henüz hemen tespit edilemeyen ölümcül virüsü 15 dakikada tespit edecek bir testin üretildiği haberi büyük yankı uyandırdı.

Çin'in Vuhan kentinde görülen ve tüm dünyaya yayılan koronavirüsle ilgili bilimsel çalışmalar da devam ediyor.

Çin'in Ankara Büyükelçiliği, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, 15 dakikada sonuç veren bir test üretildiğini duyurdu.

Dünya çapında yaklaşık binlerce kişinin ölümüne sebep olan koronavirüsle ilgili bir firmanın yaptığı çalışmalar sonucunda 15 dakikada sonuç veren testin üretildiğini duyuran Çin Ankara Büyükelçiliği'nin paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

Ülkede salgın nedeniyle yaşanan toplam can kaybı 3 bin 193'e yükselirken, tespit edilen vaka sayısı 3 bin 610'unun durumu ciddi olmak üzere 80 bin 824'e yükseldi.

Dünya genelinde birçok ülkede hızla artan Kovid-19 kaynaklı ölüm ve vaka sayısı nedeniyle Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Kovid-19'un "pandemi" yani tüm dünya üzerinde salgın olarak nitelendirilebileceğini açıklamıştı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.