Köyceğiz Akköprü Köyü

Köyceğiz Akköprü Köyü

Akköprü Köyü haberleri, Köyceğiz Akköprü köyü güncel son dakika gelişmeleri, Akköprü köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Muğla Köyleri Arasında yer alan Akköprü Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Köyceğiz Akköprü köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Akköprü köyü son dakika gelişmeleri, Akköprü köyüne özgü yemekler, Köyceğiz Akköprü köyünün tarihi, Akköprü köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Akköprü köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Akköprü, Muğla ilinin Köyceğiz ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Akköprü Köyü Resimleri ve akköprü köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Köyceğiz Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Köyceğiz Muğla Arası Kaç Km? Köyceğiz Hava Durumu? Muğla Köyleri ve Köyceğiz Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Muğlalı iseniz Muğla Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Muğlalı Ünlüler arasında Köyceğiz Akköprü Köyünde doğan biri var mı? Köyceğiz Doğumlu Ünlüler Kimler?

AKKÖPRÜ KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Akköprü, Muğla ilinin Köyceğiz ilçesine bağlı bir mahalledir. Muğla iline 95 km, Köyceğiz ilçesine 35 km uzaklıktadır.

Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Mahallede 330 hane bulunmaktadır.

Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Mahallede, ilköğretim okulu vardır, fakat faal olmadığından taşımalı eğitim yapılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.