Köyceğiz Karaçam Köyü

Köyceğiz Karaçam Köyü

Karaçam Köyü haberleri, Köyceğiz Karaçam köyü güncel son dakika gelişmeleri, Karaçam köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Muğla Köyleri Arasında yer alan Karaçam Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Köyceğiz Karaçam köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Karaçam köyü son dakika gelişmeleri, Karaçam köyüne özgü yemekler, Köyceğiz Karaçam köyünün tarihi, Karaçam köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Karaçam köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Karaçam , Muğla ilinin Köyceğiz ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Karaçam Köyü Resimleri ve Karaçam köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Köyceğiz Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Köyceğiz Muğla Arası Kaç Km? Köyceğiz Hava Durumu? Muğla Köyleri ve Köyceğiz Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Muğlalı iseniz Muğla Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Muğlalı Ünlüler arasında Köyceğiz Karaçam Köyünde doğan biri var mı? Köyceğiz Doğumlu Ünlüler Kimler?

Karaçam , Muğla ilinin Köyceğiz ilçesine bağlı bir mahalledir.

Mahallenin gelenekleri ve yemekleri hakkında yeterli bilgi yok.

Muğla iline 130 km, Köyceğiz ilçesine 70 km. uzaklıktadır.

Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Mahallede 350 hane bulunmaktadır.

Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Mahallede, ilköğretim okulu vardır, fakat faal olmadığından taşımalı eğitim yapılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.